Indoor Sneezing

I detta hemmet har vi de senaste veckorna utövat hösttrenden Indoor Sneezing.
Den går till på följande sätt:
man nyser så många gånger man kan på en minut, magmusklerna får jobba ordentligt här, så det blir intensiv träning för just det muskelpartiet.
Har man tur får man en kort paus efter denna tiden.
Under den pausen är det dags att träna benen och förflytta sig från soffan till toan och snyta sig, detta blir åter en intensiv träning för magmusklerna då det kan ta tid att få ut allt snoret då det har en tendens att föröka sig i rekordfart. Under själva snytningen får även armarna en omgång, men mer av den lågintensiva varianten.
 
Sedan är det dags för benövningen igen, man ska ta sig tillbaka till soffan.
 
Väl där så är det bra att hämta andan lite, få ner pulsen mm, för att ha krafter till nästa attack som kommer om ca 10-15 min.
Då börjar man om från övning 1 igen.
 
Det finns de som kör en lättare variant av Indoor Sneezing, de har näsdukar och papperskorg vid soffan för att slippa benträningen, personligen tycker jag att det är att fuska lite, utmaningen blir ju inte lika stor och du kan inte förvänta dig samma resultat om du inte tränar hela kroppen.
 
Ni som känner mig vet att jag inte är mycket för träning så jag känner att jag inte är så sugen på att köra detta igen utan hoppas på en Indoor Sneezing-fri fortsatt höst och vinter.
 
AATTJJJOOOO!!!!!!!

RSS 2.0